Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Transakcije na internet kladionice

Kreditne kartice

Kreditne kartice su zasigurno jedan od najpopularnijih načina transakcija novca na internet kladionice. Za uspješno izvršavanje uplata i isplata potrebno je da vaša kartica sadržava CVC broj (troznamenkasti broj koji se nalazi na poleđini vaše kartice). Prilikom transakcija, osim broja kartice potrebno je upisati datum do kada vrijedi vaša kartica, te vaš pin. Prilikom uplata novac sjedne instantno na vaš kladiteljski račun, dok prilikom isplata najčešće je potrebno čekati 2 do 3 radna dana. Većina kladionica uzima proviziju (vrlo nisku) prilikom izvršavanja transakcija.

Moneybookers

Moneybookers je revolucionaran globalni servis za transfere novca na internetu. Sve što vam treba je email adresa. Radi se o najpopularnijem načinu transakcija na internet kladionice. Moneybookers mogućnosti: - uplaćivanje novca na vaš Moneybookers račun - isplaćivanje novca sa vašeg Moneybookers računa - slanje novca sa Moneybookers računa na drugi Moneybookers račun - primanje novca na vaš Moneybookers račun - plaćanje raznih roba i usluga sa svoga Moneybookers računa (npr. nama najvažnije uplate i isplate sa računa kod kladionice, ili npr. plaćanje odjeće na nekom web sajtu za prodaju odjevnih predmeta itd.) Sve što trebate jest kod prijave upisati vašu email adresu te vašu lozinku. Sve transakcije su instant, nema čekanja na odobravanja, trgovac ili kladionica odmah registrira uplatu. Naprimjer uplata novca na račune kod kladionica i isplata sa računa kladionice na Moneybookers račun je proces od par minuta. Prilikom isplata novca Moneybookers uzima proviziju negdje u iznosu od 1,80 Eura. Naravno o sigurnosti ovog sustava mislimo da nije potrebno trošiti riječi.

Neteller

Radi se o sve popularnijem načinu uplata i isplata novca putem interneta. Velika prednost je mogućnost izdavanja Net+ MasterCard kartice koja je direktno povezana s vašim Neteller računom i s njom možete dizati gotovinu na bankomatu ili plaćati poput svake druge MasterCard kartice. Vjerujemo da će se ova mogućnost svidjeti većini korisnika jer isplata se provodi u puno kraćem vremenskom periodu, a do gotovine možete doći na bankomatu već isti dan. U svojim počecima Neteller je bio baziran na Američko tržište, dok se nedugo zatim proširio na Europsko tržište. Naravno sa Neteller računom možete plaćati razne usluge na internetu, uključujući i transakcije novca na internet kladionice. Provizija kod transakcija iznosi 4 €

Bankovna doznaka (Bank Wire)

Preporuka je da ovu opciju koristite u slučaju da stvarno nemate koju. Za ovo je potrebno imati devizni račun u nekoj od banaka. Cijeli proces je nešto sporiji (3-5 radnih dana). Nakon upisivanja podataka (broj računa, adresa, ime banke, IBAN, SWIFT kod), možete izvršiti transakciju na željeni račun/kladionicu.. Moglo bi se reći da najveći plus ovog načina transakcija sigurnost (koja je na najvišoj razini).
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.