Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

MyBet Xmas 2014 promocije

O jednoj od najpouzdanijih internet kladionica Mybet-u zasigurno ne treba puno pričati, skoro i da ne postoji ljubitelj online klađenja a da nije čuo za nju a o njenoj kvaliteti zasigurno govori i činjenica da su najpopularnija kladionica na području njemačke. Detaljan opis Mybet kladionice mi smo već opisali na našem webu, a razlog što sada pišemo o njoj jest njihova zanimljiva Xmas 2014 promocija (božićna promocija). 

Mybet Xmas 2014 promocija

Radi se o vrlo zanimljivoj Božićnoj promociji u kojoj igraći mogu osvojiti mnogobrojne nagrade. Prije nego li započnemo sa daljnjim opisivanjem ove akcije odmah ćemo napomenuti da nažalost posjetitelji sa područja Balkana ne mogu sudjelovati u njoj nego samo državljani : njemačke, austrije, švicarske, luksenburga, nizozemske, grčke, norveške i danske, stoga u akciju mogu sudjelovati samo posjetitelji naše stranice sa trenutnim prebivalištima (ip adresama) iz gore navedenih zemalja.

Kako sve funkcionira

Ovo natjecanje funkcionira na način da Vi skupljate Xmas kartice (karte) i što veći broj njih skupite više su Vam mogućnosti da osvojite nagrade, točnije Xmas karte od svih sudionika će se zbrajati i tko skupi najviše njih osvaja glavnu nagradu u iznosu od 3000 € te dvije ulaznice za Finale Lige prvaka. Naravno nagrade će osvojiti i slabiji plasmani. O nagradama ćemo više pisati nešto kasnije. Xmas karticu osvajate na način da odigrate okladu od minimalno 5 eura ili više (običnu, kombo, sistemsku ili uživo), te svaka Vaša peta oklada ostvaruje Xmas karticu. Obavijest o osvojenoj kartici pojavit će Vam se na ekranu kao na ovoj slici. U slučaju da odigrate listić sa višim ulogom proporcionalno tome će te osvojiti i veći broj kartica (npr. na ulog 50 € on bi bio do 20 kartica).

Mybet Xmas kartica
Za sudjelovanje se nije potrebno registrirati nego samo odigrati oklade, a svaki igrač koji osvoji barem jednu karticu biti će nagrađen. Primjerice kada osvojite karticu (to se događa nakon 5 odigranih oklada) Vi možete birati između Xmas kartica ili "weekly winnings" opcije (tjednih dobitaka) koji se dodjeljuju o oblicima : sportsko klađenje bonusi, besplatni casino okretaji (free spins) ili besplatne oklade. Veličina dobitka biti će regulirana visinom Vašeg uloga. Svi dobici ostvarenu u weekly winings-ima biti će dodijeljeni svakog sljedećeg Ponedjeljaka. U slučaju da odaberete opciju Xmas kartica, ona se pridodaje već osvojenim karticama, te nastavljate sa osvajanjem što većeg broja kartica jer samim time se rangirate na bolju poziciju, a ona znači veću nagradu. Vašu poziciju moći će te provjeriti svakoga trenutka pod opcijom Leaderboard.

Xmas nagrade

Neke od nagrada tu ćemo nabrojati :
  • 1. mjesto : 3000 € i dvije ulaznice za Finale Lige prvaka u Berlinu 2015 s putnim troškovima
  • 2. - 3. mjesto : 1000 € 
  • 4. - 9. mjesto : 500 € 
  • 10. - 24. mjesto : 150 € 
  • 25. - 49. mjesto : 50 € 
  • 50. - 200. mjesto : razni depozit bonusi 
  • 200. mjesto pa nadalje : free spinovi (besplatni okretaji).
- Tu je važno spomenuti da svaki igrač koji osvoji minimalno jednu karticu ostvaruje dobitak.

Ovo natjecanje započelo je 01.prosinca 2014 a završava 21.prosinca 2014, te će nagrade biti dodijeljene od 22. - 24. prosinca na Mybet račun igraća. Osvojena novčana sredstva odmah će biti isplatljiva (moći će te ih istog trenutka isplatiti putem načina metode plaćanja koju koristite). Osvajača glavne nagrade Mybet djelatnici će kontaktirati osobno. Važno je još napomenuti da se oklade odigrane putem mobilnih telefona neće uračunavati u ovu akciju.

Ako i sami započnete sa sudjelovanjem u akciji želimo Vam puno uspjeha i sreće, admini!
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.