Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Cash out opcija Bet 365 kladionice

Cash out opcija Bet 365 kladionice

Bet 365 - cash out

bet365 - opcija cash out
Primjer Bet 365 cash out opcije prije isplate!
Opcija Cash Out koju nudi Bet 365 kladionica, najinovativniji je način klađenja u današnjem svijetu. O čemu se tu zapravo radi pojasnit ćemo Vam u par redaka ispod. Nakon što Vi odigrate okladu koja može biti u singlu, kombinaciji ili sistemu Vama se s dene strane u opciji My Bets pojavljuje odigrani listić ili više njih (ovisno koliko ste ih odigrali) te ispod listića Vam stoji iznos Cash out - točnije koliko Vi u tom trenutku možete isplatiti. Znači Vi ne trebate čekati kraj utakmice (često i strepiti) nego možete za vrijeme odigravanja mečeva isplatiti novce. U biti iznos koji vi možete isplatiti može biti ispod vašeg uloga ili iznad, kao i približan Vašem dobitku ovisno kako u tom trenutku stoje parovi na koje ste se kladili. Znači kada Vam rezultati na koje ste se kladili stoje dobro što se bliži kraj utakmice vrijednost Cash outa će se povećavati, naravno u suprotnom ako rezultati stoje loše vrijednost će se smanjivati. Dakle radi se o još jednoj vrlo zanimljivoj opciji u kojoj će te vi moći biti strateg i za vrijeme odigravanja utakmica i samim time uspješno spasiti ili osvojiti neke novce kao i ponekad izgubiti (primjer kada povučete novce prije završetka utakmice a listić bude dobitan). Ovu opciju moguće je igrati na sljedećim sportovima : nogomet, košarka, tenis te utrkama konja. Također ova opcija može biti i vrlo zanimljiva i korisna na način da ju koristite u slučaju da krivo uplatite listić. Vi naravno odmah uzmete opciju Cash out te poništite listić, što prije niste mogli u svijetu internet kladionica (u takvim slučajevima izgubit će te nešto više od jednog eura, ali i to je bolje nego da Vam propadne cijeli listić).

Pošto je ova opcija uvelike zainteresirala i admine ove stranice tu Vam dajemo dva primjera u kojima smo uspješno isplatili dobitke prije kraja završetka meča, jer da nismo u oba slučaja izgubili bi novce da smo čekali kraj utakmice.
bet 365 isplaceni dobitak opcijom cash out
Double uplaćen 26.11.2014, odigrane dvije utakmice Lige prvaka, jedna pogođena druga promašena ali uspješno isplaćen dobitak nešto manji od uloga. Ulog bio 70 € isplata 44.01 €. Isplata napravljena u 80 minuti nakon što je Monaco poveo protiv Leverkusena s 1:0 a našem adminu je bilo potrebno da oba daju gol, što na kraju nije bilo. Utakmica je završila 1:0 tako da su novci uspješn povućeni u prav vrijeme opcijom Cah out.
Double uplaćen 26.11.2014, odigrane tri utakmice Lige prvaka, dvije pogođene treća promašena ali uspješno isplaćen dobitak znatno viši od uloga. Ulog bio 80 € isplata 289 €. Isplata napravljena u 85 minuti nakon što je Liverpool vodio 1:2 u gostima kod Ludogoretsa. Nedugo zatim u 88 minuti Ludogorets izjednačava na konačnih 2:2 te bi samim time listić bio nedobitan da nije isplaćen skoro pa cjelokupni iznos opcijom Cash out (isplaćeno 289 od mogućih 333 eura). Podsjećamo da nije bilo ove opcije dobitka ne bi ni bilo.
bet365
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.