Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Finale Lige Prvaka 2012

Finale Lige Prvaka 2012

TitanBet - 25 € besplatne oklade!!

Pomalo nam se bliži po mnogima najzanimljiviji događaj ove godine, finale Lige prvaka 2012 godine, između Minhenskog Bayerna i Londonskog Chelsea. U suradnji sa odličnom kladionicom TitanBet omogućili smo vam 25 € besplatne oklade na dotični događaj. TitanBet nudi cak 150 kladišnih opcija na Subotnji događaj, sto je stvarno impresivno. Kako i oni sami kažu : "Ne propustite nogometni događaj godine, te se zbog najboljih koeficijenata, fenomenalne i jednostavne platforme za klađenje uživo te odličnog bonusa dobrodošlice ne propustite registrirati već danas na TitanBet kladionicu i biti dio najvećeg spektakla 2012 godine, Finala Lige Prvaka. Sve sto trebate jest besplatno se registrirati preko banera ispod ovog teksta !! Tokom registracije saznati ce te detalje i uvjete bonusa!! Sretno!!

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.