Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Epekt - Power Odds

Epekt - Power Odds

Do 15 posto bolji koeficijenti u Power Oddsu!

expekt - power odds
Expekt kladionica vam nudi novu mogućnost klađenja na njihovoj kladionici: Power Odds. Expekt je uvijek imao natprosječne koeficijente, a od sada se kod njih možete kladiti na poneke događaje za cak i po 15 posto povećanim koeficijentima. Ukratko Power Odds funkcionira tako da Expektovi bookmakeri sastave 3 para na jednom listiću - najčešće iz iste lige, npr. Athletic Bilbao, Barcelona i Getafe . Dakle ako bi izmišljam ukupan koeficijent na pobjede ta tri kluba iznosio 8.93, u Power Oddsu bi iznosio 9.40. Ovo je još jedan od mnogobrojnih pluseva ove Skandinavske kladionice koja ima odličnu ponudu, fenomenalne tečajeve. Više o Expekt internet kladionici klikom na link.


Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.