Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » FortunaWin - virtualni sportovi.

FortunaWin - virtualni sportovi.

Nastavljamo vam sa opisivanjem ponude po nama jedne od najboljih internet kladionica FortunaWin. Dakle tu ćemo pisati o klađenju na virtualne sportove. Možete se kladiti u bilo koje doba dana bez ikakvog čekanja na sljedeće sportove : nogomet, utrke konja, utrke pasa, automobilizam i Speedway. Ovo je vrlo popularno igrati kad je sportska ponuda losa tj. primjerice Ponedjeljkom kada je ponuda zaista siromašna. Tu vam donosimo u par redova detalje virtualnog načina klađenja FortunaWin kladionice :


• 5 sportova u ponudi: nogomet, utrke konja, utrke pasa, automobilizam i Speedway
• Non-stop akcija 0-24 svaki dan u godini
Instant akcija, rezultati su objavljeni u nekoliko minuta
• zabavni LIVE video osigurava da nećete propustiti ni sekundu akcije
• Nema ozljeda, diskvalifikacija, iznimki ili otkazivanja tako da nema ni promjene oklada i koeficijenata
• Možete kombinirati oklade na virtualne sportove zajedno sa svim sportskim okladama, samo budite sigurni da su virtualne oklade postavljene zadnje
• SOLO, multi i sistemske oklade su moguće u virtualnim sportovima
• minimalan ulog od 0,50 EUR je moguć

   


Važna stavka ovog načina klađenja jest da se virtualni sportovi ne temelje na stvarnim događajima. Oni su računalno generirani događaji i rezultati se temelje na slučajno izvučenim brojevima.

U suradnji sa FortunaWin kladionicom donosimo vam bonus u obliku besplatne oklade u iznosu do 15 kn. Ova akcija vrijedi do 30.studenog ove godine te se odnosi na vašu prvu okladu.

Sretno.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.