Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Bet at Home slavi 11 rodendan.

Bet at Home slavi 11 rodendan.

Kladionica Bet at Home vas časti povodom rodđendana!!

Poštovani do samo nekoliko dana jedna od najboljih internet kladionica : Bet at Home slavi svoj 11 rođendan te caste sa simboličnom akcijom : UDVOSTRUČUJU DOBITKE NA LISTIĆIMA SA 11 PAROVA. Dakle ova ponuda ce uistinu dobro doci ljubiteljima igranja listića : sa 5 kuna do tajkuna, tj. onima koji sa malim ulozima vole igrati na velike dobitke. Inače o ovoj kladionici nije potrebno puno pričati, jedna su od najzastupljenijih kladionica na našem području.
Trenutno nudeizdašan bonus za sportsko klađenje u iznosu od 50 % do 200 €. Ako vam svi ovi razlozi nisu dovoljni za otvaranje računa kod njih dobro je znati da Bet at home kladionica svim svojim igračima poklanja 5 € bez depozita za rođendan pa zašto ne iskoristiti takve stvari. Inače ova akcija udvostručavanja dobitka vrijedi do 30.11.2011. Jednostavno sve sto trebate jest besplatno se registrirati te nakon registracije:
  1. izabrati 11 parova
  2. na kladiteljskom listiću kliknuti na opciju "Kombi" 
  3. u polju "Ulog/Oklada" unijeti iznos koji ulažete » "Dalje" 
  4. te navijati
Ostvarenju velikih dobitaka na Bet at Home kladionici od srca vam žele admini Internetkladionice.org. stranice!!!

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.