Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » » Podsjećamo vas na TitanBet kladionicu

Podsjećamo vas na TitanBet kladionicu

Titanbet kladionica - sve što vam treba na jednom mjestu!

Podsjećamo vas na ovu vrlo mladu internet kladionicu, s velikim rastom popularnosti u zadnje vrijeme. Nastala je od vrlo popularnijeg Titanpokera. Navigacija na njihovoj stranici je vrlo jednostavna, tako da se i početnik u svijetu internet klađenja može odmah snaći bez ikakvih problema. Ponuda im je dosta široka, tečajevi su odlični, a naravno tu su i poker, casino, igre te klađenje uživo. Svim svojim novim korisnicima trenutno daju 25 funta besplatnih oklada. Vise o kladionici Titan Bet ovdje.Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.