Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , , » Igrajte u najboljoj kladionici te osvojite 100 € bonusa

Igrajte u najboljoj kladionici te osvojite 100 € bonusa

Kao što i u naslovu piše Bet365 kladionica ima odlične tečajeve, najbolju ponudu (od najnižih rangova slabih liga do najboljih liga kao i mnoštvo poznatih te manje poznatih sportova). Njihovo klađenje uživo je najbolje, sa velikim brojem live streaminga na njihovoj stranici.Uza sve ove prednosti oni daju i najizdašniji bonus za sportsko klađenje u iznosu od 100 % do 100 €. Klikom na ovaj link ili baner ispod teksta,besplatnom registracijom i prvim depozitom vaša zabava može započeti na ponajboljoj internet kladionici na Europskom tržištu.


Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.