Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , , » BET AT HOME - još bolji bonus..

BET AT HOME - još bolji bonus..

Za sve ljubitelje odlične kladionice Bet at home, internet kladionice raznolike ponude i dobre razrade koja drži do korisnika sa naših područja. Poboljšali su svoju bonus ponudu za sportsko klađenje u iznosu od 50 % do 200 €. Potpuno besplatno možete zaraditi 100 €. Sve što trebate jest :
  • registrirati se preko banera ispod.
bet-at-home.com

  • u opciji "uplata" uplatiti novce
  • u izborniku "Uplata/Isplata" odaberite opciju "Upiši promo-bonus"
  • u prazno polje upišite bonus kod - FIRST .
-Bonus morate aktivirati najkasnije 10 dana nakon uplate,a isplatu možete zatražiti nakon što ukupan iznos bonusa i uloga okrenete minimalno 4 puta na minimalni tečaj 1.70.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.