Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

EXPEKT - BESPLATNIH 20 €

20 eura besplatnih oklada

Ponuda Expekt kladionice je vrlo široka i raznovrsna sa velikim tečajevima (često iznadprosječnim) sto je velika prednost ove kladionice. Inače ti visi tečajevi se odnose i na favorite a ne samo na autsajdere (što često zna biti slučaj). Svi popularni sportovi su zastupljeni kod ove kladionice, kao i lige. Tu su u ponudi i mnoge niže Skandinavske lige,kao i Slovenska i Srpska liga te kupovi dotičnih liga. Sto se tiče razrade ona je isto tako odlična sa mnoštvom događaja. Ponudu se prosječno postavlja 4 dana prije početka odigravanja događaja. Maleni minus ove kladionice jest slaba ponuda klađenja uživo. Tu su i odlični kasino,bingo i poker..

Tu ćemo vas podsjetiti na bonus od 20 € besplatnih oklada u sportskom klađenju. Odigrajte prvu okladu u iznosu do 20 € i ako ona bude dobitna zadržavate dobitak,u slučaju da izgubite Expekt kladionica vam vraća novce u iznosu sve do 20 €,vrijedno spomena i igranja,zar ne??


Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.