Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Paddy Power Božićna ponuda

Paddy Power Božićna ponuda

Ušli smo u mjesec Prosinac, mjesec darivanja. Odlična kladionica Paddy Power se je odlučila da dariva nas igraće. Nude odličnu bonus akciju za sve ljubitelje sportskog klađenja. Nadamo se da ovo nije i jedina akcija koju će internet kladionice nuditi svojim korisnicima.Klikom na banner ostvarujete pravo na bonus. Sretno


50 € BESPLATNIH OKLADA:
-kladite se u 12 različitih dana tokom 12 mjeseca i osvojite do 50 € besplatnih oklada.
- mogućnost osvajanja do 3000 € ako budete između 100 najboljih.

1st£/€3,000
2nd£/€1,500
3rd£/€750
4th-5th£/€500
6th-10th£/€250
11th-20th£/€100
21st-30th£/€50
31st-50th£/€25
51st-100th£/€10

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.