Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Pokerstrategy.com

Pokerstrategy - Poklanjaju 50 $ bez depozita

pokerstrategy
PokerStrategy je poker stranica Swerford Holdings Limited grupacije koja je licencirana u Gibraltaru. Cilj PokerStrategy.com stranice je educirati korisnike o najpopularnijoj igri na svijetu-pokeru. Na svojoj stranici nude forum s mnoštvom poker tema, videa, tutorijala o pokeru, a uz sve to nude vam 50 dolara u jednoj od najpopularnijih poker soba i to potpuno besplatno. Sve sto trebate jest riješiti vrlo jednostavan kviz od 20 pitanja o pokeru, naravno on će biti jednostavan za vas ako pogledate videa ili pročitate tekst na kojem se nalaze odgovori na zadana pitanja. Pitate se možda čemu to, ali njihov jedini je cilj naučit vas ponešto o pokeru, i za to vas nagrađuju sa 50 dolara bez ikakvog depozita. O popularnosti ove stranice najviše govori podatak da danas broje preko 5.5 milijuna registriranih korisnika. Nakon sto uspješno riješite kviz vi odabirete sobu u kojoj želite igrati (PokerStars, PKR Poker, William Hill poker, Titan poker.). Kad ste odabrali sobu obavezno je morate skinuti (download) i upisati bonus kod koji vam oni nude. Taj kod će te dobiti tijekom registracije. Sljedeće sto trebate jest upisati svoje podatke s kojima ste se registrirali na npr. PokerStars kako bi oni znali kome poslati besplatnih 50 dolara. To bi bilo ukratko to, jednostavno ovo je najbolja poker edukacija i to besplatno. Želimo vam puno sreće u ostvarivanju ovog bonusa i daljnje zarade.

online poker
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.