Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » , » Poker strategija

Poker strategija

Poker strategija - odlicna za pocetnike

poker kombinacije
Ovo je vjerojatno najpoznatija i najpopularnija strategija te bih je preporučili svim novim i manje iskusnim igračima pokera. Razlog tome su niski buy-inovi. Uglavnom vi krećete u igru sa minimalnim buy-inom i dolazite na stolove gdje su igraći sa više novaca od vas. E sad tu dolazimo do biti. Vi recimo imate 2 $ a ostali 30 $ i ubiti vi njima ne predstavljate ništa, nikakvu opasnost i neshvaćanju vas ozbiljno. Tako da se tu rađa vaša prilika, kad dobijete odlične karte idete dalje uložite recimo 2 $ a neki od njih će vas zasigurno pratiti sa slabijim kartama jer im ta 2 $ ne predstavljaju neku značajniju cifru.

Uglavnom to je to, vrlo jednostavno je za igranje , kraj ovog teksta vam se nalazi slika gdje se vidi koje se karte smatraju jake (uglavnom crvene igrati obavezno).


Evo i par savjeta:
-ne igrajte na stolovima gdje imaju manje novaca od vas
-ulazite na stolove gdje je minimalno 7 igraća, inače nije toliko isplatljivo
-ako igrate na stol (0.05/0.10) gdje je minimalni buy-in 2 $ i osvojite nekih 0.5-1 $ maknite se sa toga stola i odite na drugi.

Uglavnom to je to, većina ljudi uspije u ovoj strategiji, a vjerojatno če te i vi vidjeti pozitivne rezultate nakon par dana igranja budete li se pridržavali ovih pravila.
Ako vas je ovaj tekst naveo na igranje ove strategije Internetkladionice.org tim vam želi od srca puno sreće, te vam nudi 50 dolara bez depozita u nekoj od poker soba. Saznajte više klikom na reklamu ispod teksta.

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.