Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Poker Stars

PokerStars - najveća svjetska poker stranica

PokerStars je u vlasništvu Rational Entertainment Enterprises Limited grupacije, te posluje online od 2001 godine. Radi se o najvećoj svjetskoj pokers stranici koja broji preko 35 milijuna registriranih korisnika. Imaju najbolji poker software koji se smatra najrealnijom simulacijom stvarnog pokera. Kod njih možete igrati sljedeće igre Texas Holdem, Omaha, Omaha Hi-Lo, Seven card Stud, Seven Card Hi-Lo, Five Card Draw, 2-7 Triple Draw.. Vlasnici su nagrade : najbolji poker turniri koje dodjeljuje Gambling online magazin i to 2 godine uzastopno. Na PokerStarsu uživaju i mnogobrojne svjetske pokeraške zvijezde poput: Greg Raymera, Chrisa Money Makera, Joe Hachema.. te mnogi drugi mahom WSOP pobjednici. Pogodnost za igrače s područja bivše Jugoslavije je što imaju slovensko sučelje. U svojoj ponudi imaju i mnoštvo drugih turnira, kao i Freerollova. Uglavnom tu se u svako doba može naci nešto za svaku vrstu igrača, zbog toga ovu stranicu pokeraši i vole te je najposjećenija. Svojim igračima nude mnoge bonuse kao 100 % bonusa do 600 $ za nove korisnike (prilikom registracije treba upisati kod "Stars600") , poker reload bonuse te mnoštvo Freerolle turnira (s vrijednim nagradama). Transakcije je moguće izvršavati putem kreditnih kartica, Moneybookersa, Netellera, bankovne doznake, Paysafecarda.

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.