Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Poker pravila i savjeti

Par poker savjeta :

Poker je vrlo lako naučiti, velika većina je okušala sreću na Facebook stranicama i misli da sve zna, ali je vrlo teško postat majstor u njemu. Nadamo se da će vam sljedeći tekst barem djelomično pomoći u savladanju pokera.

Počnite lagano, igrajte sa malim ulozima (0.01$ / 0.02$) ili još pametnije igrajte freerollove koje imate na svim stranicama. I to ne 1 , 2 , 10 freerolle turnira, igrajte ih godinu, dvije dok se ne naučite. Sigurno sad mislite koje su ovo gluposti .. Ovo je potvrđeno da većina igraća krene sa velikim ulozima misleći da će oni dobit svih. Ali to ne ide tako vjerujte nam. Strpljenje,i strpljenje i samo strpljenje... Ne kaže se bez veze da je ponavljanje majka znanja.

Igrajte samo sa dobrim kartama. Znamo da je i ovo teško, da je problem bit strpljiv, da želite brzo zaraditi ali to ne ide tako. Pogledate sliku i vidite što se smatra dobrim kartama.

Osnovno pravilo svih vrsta igranja na sreću: Igrajte u okvirima svojih mogućnosti.
Budite koncentrirani. Ovo je dio kojeg većina pokeraša smatra najvažnijim u pokeru. Dakle sati i sati za stolom znaju kod mnogih smanjiti koncentraciju. U većini slučajeva oni brzo završe sa nulom.

Promatrajte ostale igraće. Ovo je isto vrlo važno, pratite koliko ulažu, na što ulažu, koliko često blefiraju...
Nikad ne igrate emocionalno, tipa izgubili ste od nekog dvije ruke prije i sad mu se želite osvetiti. To nikako.

Uspjesi se gledaju na duže staze, ne nakon par odigranih partija.

Garancije u kartama nema. Ništa nije 100 %. Možete imati u rukama A-A te izgubiti. Može vas netko sa 2-7 dobiti. Uglavnom rijetko će se to dogoditi ali moguće je. Dobre karte u ruci lijepo izgledaju ali nisu uvijek tako lijepe na kraju te ruke.

Često dolazi do jako nesretnog poraza zvanog "bad beat". Ako netko prije Rivera moli Boga na jednu od tri karte koje mu mogu pomoći, i neće da se otvori ni jedna onda to nije iznenađenje. Ako se otvori jedna od te 3 onda je to iznenađenje. Vi morate odlučiti dali želite biti jedan od onih kome pomažu te 3 karte ili 43 od 46 karata?!!?

Morate znati sto želite od pokera, dali vam je to hobi ili ga smatrate poslom. Ovo drugo zahtjeva dosta truda vremena i upornosti ali moguće je zarađivati i to pogotovo zbog ove prve grupacije ljudi. Bilo kako bilo nije nikad lijepo gubiti pa makar to bio i hobi. Držeći se nekih od navedenih savjeta sigurno će se mogućnost gubitka smanjiti.

Jednostavno poker je širok pojam i o njemu bi ste mogli učiti i učiti godinama. Što se ozbiljnije uhvatite poker strategija, struktura, i biti pokera bolje ce te prolaziti. Naravno uz PUNO PUNO prakse.

Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.