Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!
Home » » Smisao klađenja

Smisao klađenja

Što je za vas klađenje - smisao života ili rekreacija ??

Nekome klađenje predstavlja svakodnevnu zabavu, nekome povremeni hobi, nekome razbibrigu i opuštanje uz teletext vikendom, ali nekima tj. velikoj većini potencijalni izvor prihoda. Mnogima od nas klađenje predstavlja smisao života, nešto sto nam je u krvi. Sjetite se samo uplaćenih listića i listića, sjetite se samo koliko puta dođete kući i nesvjesno uključite teletext na stranicu neke od kladionica, koliko puta ste studirali sisteme za klađenje, koliko puta planirali sto i kako treba igrati, koliko puta ste samo upisali u google pretraživaču dojave ( koje vjerovali ili ne NE POSTOJE na internetu ), dobitci na kladionici...koliko puta ste curi lagali da idete negdje a ono vi u kladionicu, a koliko puta ste samo sjedjeli sa prijateljem u kafiću pričajući o klađenju. Vjerojatno puno puta kao i mi. Većini od nas to ude u vene i jednostavno nam je život bez toga nezamisliv, tj.mnogo dosadniji.

Uglavnom o događajima iz kladionice bi se moglo pričati danima ali da ne duljimo... Da se vratimo malo podnaslovu , kladioničare dijelimo na igraće iz razonode i one koji to malo ozbiljnije shvaćaju. Bilo da spadate u jednu ili drugu grupu preporučili bih vam da se koristite savjetima iz teksta koji slijedi:
Prva i osnovna stvar koju bi svatko od nas tko rukuje novcem (a to smo svi mi) trebao znati jest da je obavezna evidencija i pravilno vođenje vaših financija. To je osnovna stvar koju u sebi mora imati svaki nogometni klub, svaka organizacija, svaki grad ili država kao i njeni stanovnik. Zapisujte sve sto mislite da je važno! Vidjet ćete koliko ćete se preporoditi, u vrlo kratkom razdoblju znat ćete točno u kunu koliko novca imate i za sto je on namijenjen. Vjerojatno ste poruku već shvatili do sad: vodite evidenciju! Zapišite svaku uplaćenu okladu, koliko ste novaca uložili, na koliki tečaj, dali ste pogodili.. Zbrajajte pogotke i promašaje, a nakon određenog vremena svakako ih - analizirajte.

Dakle da se baziramo na klađenje, kao prvo mislite da je lako biti u plusu od kladionice i od toga živjeti, e nije i puno je teze ostvariti dobitak na kladionici nego sto mislite. Primjer samo koliko znate kladionica koje su propale, ja samo jednu i to radi financijskih malverzacija. Da se zaključiti da kladionice žive od nas a ne mi od njih. Pogledajte samo koliko novih internet kladionica dnevno nastaje, kao i koliko se dnevno novih poslovnica otvara diljem svijeta.

Sada ćemo navesti par stvari koje nikako ne smijete raditi tokom klađenja:
 - nikada ali nikada ne nasjedati na dojave koje vam netko nudi na internetu. Da dotični imaju dojavu kako sami kažu budite uvjereni da vam je ne bi davali i širili u javnost da se ne sazna za nju, i ne bi od vas tražili 10 € ili tome slično ( sto dovoljno govori o njihovim financijama ), nego bi stavili i kuću na tu "dojavu". Tu vam preporučujemo da posjetite neke od navedenih tipstera koje imate na našoj stranici ( to su provjereni blogeri od naše strane i vrlo su kvalitetni).
- nemojte nikada misliti da ste uhvatili kladionicu na spavanju, te našli grešku u tečaju. Vjerujte nam da za kladionice rade vrlo kvalitetni softveri i programi, te veliki tim bookmakera (koji znaju dobro svoj posao te primaju bolju placu nego što možete zamisliti). U slučaju da i izbije neka greška kod neke kladionice, oni su dobro umreženi i ispravit ce jedni druge. Tako da od te opcije također nema ništa.
Dakle kao sto vidite lake zarade na kladionici nema, tako da vam preporučujemo da detaljno proučite Money Management na našoj stranici, strategiju upravljanja vašeg novca.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.