Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Pinnacle

Pinnacle Sports - daleko najbolji tečajevi, kladionica za profesionalce

pinnacle kladionica
Pinnacle sport internet kladionica osnovana je 1998 godine te je dio Pinnacle Sports Worldwide grupacije. Radi se o prvoj kladionici koja je uvela tečajeve s reduciranom maržom, tj. izuzetno povoljne tečajeve. Nakon svog osnutka nastavili su sa svojom politikom te Pinnacle i danas radi s najmanjom profitnom marginom i do samo 2-3% na određene sportove i oklade. S godinama tečajevi su postali njen zaštitni znak, te su zbog njih kao i zbog nelimitiranih dobitaka i uloga postali najpopularnija kladionica među profesionalnim igračima (igračima koji uglavnom ulazu poveće svote novca, te u 90 posto slučajeva igraju samo singlove). Uglavnom ovo nije kladionica za obične igrače, igrače niskih uloga, ljubitelja sistema i listića- s 5 kuna do tajkuna, nego za igrače koji se misle ozbiljno baviti klađenjem. Njihovo često isticano geslo je: Pinnacle kladionica osnovana je od stručnjaka za stručnjake. Stranica im je podržana na 15 jezika od kojih se trenutno ne nalazi ni jedan s područja bivše Jugoslavije. Izgled stranice kao i klađenje na samoj stranici je možda malo drugačiji od ostalih internet kladionica (inače prevladavaju narančasta, plava i bijela boja), ali uistinu se brzo savlada, tako da ne biste trebali imati ikakvih problema. U slučaju nejasnoća obratite se njihovoj službi za korisnike koja vrlo brzo odgovara na upite svojih korisnika.

Sportska ponuda Pinnacle kladionice :

Posljednjih godina Pinnacle kladionica je dodatno proširila svoju ponudu, inače prije je bila sužena na najatraktivnije sportove i natjecanja, tako da je sada ponuda uistinu bolja, te ne zaostaje za ostalim internet kladionicama. Inače slove kao kladionica specijalist za Američke sportove. Njihovi tečajevi su daleko najbolji, nigdje ni na internetu kao ni na zemaljskim kladionicama nećete pronaći bolje. Primjerice, oni nude preko 1.95 tečajeve za zbrojeve koševa ili hendikepe, te na zbrojeve golova u nogometu također daju tečajeve često preko 1.90, dok na ostalim kladionicama zna biti negdje oko 1.70. Impresivno zar ne?? Usporedbe radi navest ćemo vam tečajeve sa SuperSport zemaljske kladionice te Pinnacle kladionice za događaj iz Engleske Premier lige : WBA-Tottenham.

Pinnacle (1 X 2) : 3.63, 2.16, 3.52
SuperSport (1 X 2) : 3.1, 2.15,  3.1

Mana, ako je možemo tako nazvati ove kladionice je što ne nude igranje kombo listića, dakle kod njih nećete moći odigrati listić sa 5, 10 ili vise događaja, jedino singlove. eventualno doublove. Pa da se vratimo na početak ove rečenice, točnije na riječ mana, sjetite se samo koliko puta vas je zeznuo samo jedan događaj na listiću?? Promislite i vi dali je to u stvari mana ili prednost?? Po nama ipak prednost i to velika, a ne samo po nama nego i po mnogobrojnim profesionalnim kladioničarima koji su se opredijelili na Pinnacle kladionicu.


Bonusi:

Njihovo geslo je da su najbolji tečajevi njihovi bonusi

Načini transakcija

Moneybookers :
Uplata : minimalno 10 €, bez čekanja-instant, Moneybookers naknada
Isplata : minimalno 10 €, bez čekanja-instant, 12 € + Moneybookers naknada
Kreditne/debitne kartice :
Uplata : minimalno 20 €, bez čekanja-instant,nema naknade
Isplata : nema
Neteller:
Uplata : minimalno 10 €, bez čekanja-instant, Neteller naknada
Isplata : miimalno 10 €, bez čekanja-instant, 12 € + Neteller naknada
Bankovna doznaka
Uplata : minimalno 10 €, do 5 radnih dana, nema naknade, ovisno o banci
Isplata : minimalno 10 €, do 5 radnih dana, naknada 20 €

Osim gore navedenih načina transakcija (koji su ujedno i najpopularniji među igračima) PinnacleSports nudi još nekolicinu načina koje mi ovdje nismo opisali. Detalnjije o načinima transakcija na internet kladionice pronađite u meniju.

Osnovni podaci PinnacleSports kladionice

Url : http://www.pinnaclesports.com/
Mail : csd@pinnaclesports.com
Ponuda : sportsko klađenje, kasino, mobilno klađenje, politika..
Sportovi : američki nogomet, košarka, bejzbol, boks, kriket, golf, hokej na ledu, motorni sportovi, ragbi, tenis, nogomet, jedrenje, pikado, stolni tenis ..
Licenca i godina osnutka :Pinnacle Sports Worldwide, online od 1998.
Jezici :engleski, kineski, češki, finski, francuski, talijanski, njemački, korejski, japanski, norveški, poljski, ruski, španjolski, švedski, portugalski

Kratki rezime PinnacleSports kladionice

Radi se o kladionici za profesionalce, bez limita, koja ima daleko najbolje tečajeve od svih internet tako i zemaljskih kladionica.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.