Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Surebet (sigurna oklada)

Sve o sigurnom kladenju, surebet kalkulator.

Pod sigurnom okladom se smatraju dvije ili više oklada sa kojima se pokrivaju svi mogući ishodi odabrane utakmice gdje su tečajevi takvi da se uvijek ostvaruje profit.
Zbog povećeg broja kladionica dolazi do surebeta - znači više kladionica više različitih tečajeva na određene događaje. Inače ovakav način klađenja se još naziva i Arbitražno klađenje.
Da bi došlo do sigurnih oklada potrebno je da jedna kladionica postavi odlične tečajeve na pobjedu domaćina a da druga odlične na pobjedu gosta.

Primjer a (tenis):
Kladionica 1 ima tečaj na pobjedu igrača T: 1.95
Kladionica 2 ima tečaj na pobjedu igrača H: 2.10

Ako stavimo 100€ na igrača T u kladionici 1 i 92.85€ na igrača H u kladionici 2 zaradili smo bilo koji igrač da pobjedi.

Kad bi pobijedio igrač T imamo dobitak od 95€ u kladionici 1 (1.95×100€ – 100€) i gubitak u kladionici 2 od 92.85€.
Razlika je 2.15€ u našu korist.

Kad bi pobijedio igrač H u kladionici 2 imamo dobitak od 102.14€ (2.1×92.85€ – 92.85€) i gubitak od 100€ u kladionici 1.
Razlika je 2.14€ u našu korist.

Primjer b (nogomet):
Kladionica 1 ima tečaj na pobjedu domaćina 2.25
Kladionica 2 ima tečaj na neriješeno 3.50
Kladionica 3 ima tečaj na pobjedu gosta 4.00

Kad bi postavili 100€ na pobjedu domaćina u kladionici 1, 64.29€ na remi u kladionici 2 i 56.25€ na pobjedu gosta u kladionici 3, dobitak od 4.46€ je zagarantiran bez obzira na ishod.

Kad bi pobijedio domaćin imamo dobitak od 125€ (2.25×100€ - 100€) u kladionici 1 i gubitke od 64.29€ i 56.25€ u kladionicama 2 i 3.
Imamo profit od 4.46 €

Kad bi bilo neriješeno imamo dobitak od 160.73€ (3.5×64.29€ – 64.29€) u kladionici 2 i gubitke od 100€ i 56.25€ u kladionicama 1 i 3.
Imamo profit od 4,48€

Kad bi pobijedio gost imamo dobitak od 168.75€ (4×56.25€ – 256.25€) u kladionici 3 i gubitke od 100€ i 64.29€ u kladionicama 1 i 2.
Imamo profit od 4.46 €

Nakon ovoga vjerojatno si mislite da ste osigurali svoju životnu egzistenciju. Nažalost nije sve tako dobro zato sto ovo ima i negativnih stvari.

-Dostupnost - Tečajevi u kladionicama su skroz promjenjivi i stalno se mijenjaju. Zbog toga je vrlo teško nači surebet jer je potrebno stvarno puno vremena provesti za kompjuterom i surfati i surfati. Naravno imaju tu i razni programi za nalaženje sigurne oklade ali se dosta plaćaju a samim time se i smanjuje dobitak tj.profit.

-Veliki izvor novca - Vrijednost surebet oklada se kreće u iznosu od 0.5 – 3% na uložena sredstva. Znaci da bi ste zaradili morate uložiti mnogo novaca. Naravno na jednoj će te puno dobiti a na drugoj izgubiti. Problem je u tome što nekad kladionice znaju limitirati uloge što zna biti problem. Između ostalog neke od kladionica uzimaju proviziju kod isplata tako da vam i to može smanjiti dobitak.

-Rizik -  sve kladionice imaju maksimum do kojeg primaju uplate na neki susret. Tako se događa da u jednoj kladionici uplatite potreban novac, a druga vam nedopusti uplatiti iznos koji vam je potreban za sigurnu okladu, pa to više i nije sigurna oklada.

E sad već vjerojatno razmišljate koliko je ovo u biti isplativo. Isplativo je ako se ovome stvarno posvetite, malo bolje prostudirate kladionice, veliku većinu imate opisanu na našoj stranici i pratite događaje, skupite veliku svotu novca i krenete, jer sa uplatama od 100 € nećete se usrećiti.

SUREBET KALKURATOR:

Ovo je kalkulator pomoću kojega možete računati potrebne uloge za uplatu surebeta, klikom na sliku otvorit će vam se kalkulator.

 
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.