Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Prednosti internet klađenja

Kladite se na internet kladionicama

Internet kladionice su kladionice koje pružaju svoje usluge putem interneta. Svakim danom broj internet kladionica raste, kao i njihovih korisnika, budući da ljudi prepoznaju prednosti koje internet klađenje pruža kao što su:

- jednostavnost sklapanja oklada 'iz fotelje'- nema manipulativnih troškova
- često bolji tečajevi nego u 'zemaljskim kladionicama'
- klađenje uživo za vrijeme trajanja utakmica
- radno vrijeme internet kladionica je 0-24
- nema čekanja u redu pri uplati listića
- dobivanje bonusa prilikom registracije
- bila vani kiša snijeg ili +40 vama je svejedno

Nakon što se učlanite u neku od internet kladionica više se nećete morati gurati nad ponudama u lokalnim kladionicama niti čekati u redu da bi uplatili vaš listić.
Prije svega internet klađenjem ne gubite dragocjeno vrijeme kao u lokalnim kladionicama čekajući u redovima za uplatu listića, printanje ponude, guranje kod tabli s ponudom, pregled ponude, i slično. Iz udobnosti vašeg doma ili posla možete na miru sastavljati listiće bez buke, gužve i drugih faktora na koje svakodnevno nailazimo u našim lokalnim kladionicama. Samim tim šanse za dobitak se povećavaju. Uz to sve internet kladionice imaju statistike timova, rezultate i rezultate uživo, tako da informiranost ni u jednom trenutku ne izostaje.
Internet klađenje je dostupno u svako doba dana i noći. 365 dana u godini. Uz samo nekoliko klikova mišem možete plasirati vase oklade. Po nama jedna od najvećih prednosti jest sastavljanje listića po svojoj volji - dakle možete stavljati 7 kuna na 8 kuna a da vas nije sram i da vas nitko ne vidi, možete stavljati 5000 kuna a da nitko ne zna, odigrat mali miljon listića a da ne učinite red od 2 metra iza sebe. Jednostavno možete raditi što vas volja i kladiti se na što vas volja a da to nitko ne zna. Svaka internet kladionica ima izbornike na desetke jezika pa tako i na neki balkanski jezik.

Registracija
Sve što vam je potrebno da biste se registrirali neku od internet kladionica jest pristup internetu. Učlanjivanje u internet kladionice je potpuno besplatno i procesom registracije nemate nikakve obveze prema kladionici a jedini kriterij koji morate zadovoljiti jest da ste punoljetni. Prilikom registracije bitno je da unesete točne podatke kako ne bi došlo do poteškoća prilikom isplate. Također vam savjetujem da pročitate pravila kladionice kod koje otvarate račun.

Proces registracije je vrlo jednostavan te tu unosite vaše osnovne informacije poput imena, prezimena, adrese, e-maila.. Također ćete morati odabrati username (korisničko ime) te password (lozinku), koji vam omogućuju pristup računu i služe u svrhu identifikacije. Nakon registracije zaprimit ćete potvrdni mail. Nakon što kliknete na navedeni link uspješno ste se registrirali, te možete započeti sa klađenjem. Preporučili bih vam da korisničko ime i lozinku negdje sačuvate, iako u slučaju zaborava 'log in' podataka, opcijom zaboravio sam lozinku na vaš email ce stići nova.

Uplata
Nakon registracije potrebno je uplatiti novce na vas račun, putem mnogobrojnih načina transakcija novca na internet kladionice.
Gotovo svaka kladionica Vam daje bonus prilikom prve uplate pa ovisno od pravila taj bonus obično bude nadodan na Vaš račun prilikom prve uplate. Npr. ukoliko kladionica daje bonus od 100% u iznosu do 100€ nakon što vi na račun uplatite 100€ oni Vam pridodaju računu još 100 € .
Nakon što su sredstva prebačena na Vas kladioničarski račun ona su vidljiva na Vašem računu te možete početi sklapati oklade tj. slagati listiće, kao i igrati u njihovom kasinu ili poker sobama..

Sklapanje  oklada
Proces sklapanja oklada je vrlo jednostavan. Ovisno od kladionice odaberete lige ili sportove koji Vas zanimaju te odaberete oklade na koje se želite kladiti. Nakon toga unosite ulog te zaključujete okladu. Sve zaključene oklade (listiće) možete vidjeti u arhivi na vašem kladioničarskom računu te se sredstva, ukoliko ste pogodili listić, automatski dodaju na vaš račun u roku od nekoliko minuta nakon završetka utakmice.

Isplata
Isplatu možete zatražiti u svakom trenutku, a ovisno od kladionice na raspolaganju imate više načina isplate. Načini isplate su uglavnom isti kao i za načine uplate. U slučaju nejasnoća ili poteškoća korisnička služba kod većine kladionica vam stoji na raspolaganju 0-24.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.