Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Money Managment

Money Managment - bez njega se nemoze zamisliti ozbiljno kladenje !

Money Management
Svaki imalo ozbiljniji kladioničar zna što je Money Management i često se susretao sa njime - po nama najvažnijim dijelom sportskog klađenja. Svaka ozbiljnija tvrtka, klub, grupacija ima zadani Money Management, strateški plan upravljanja novcem.

U kladioničarskom svijetu Money Management je dugoročni plan klađenja. Zapravo, više plan korištenja sredstava predviđenih za klađenje. Dakle, za početak, primjećujete da je potrebno odrediti određeni iznos od vaših prihoda koji ste spremni uložiti u kladionicu, što znaci da biste ga već u početku trebali smatrati - izgubljenim. Ne zbog toga što na dugi rok nemate izgleda pobijediti u dvoboju protiv kladionica, već zato što se nikada, ALI NIKADA, ne biste smjeli kockati sa novcem kojeg niste spremni izgubiti. Ako ste novce već namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE ih koristiti za igre na sreću. Namjeravate li se kladiti ozbiljno, dulje vrijeme, s planom i ciljem, tada ćete morati poštovati određena pravila. 
- Prvo i osnovno glasi: NIKADA nemojte dopustiti da vam osnovni ulog prijede više od 3 do maksimalno 5 posto iznosa ukupne banke ( novca koji ste odvojili za klađenje). Na prvi pogled izgleda kao smiješna mjera sigurnosti, ali vjerujte, kada vas ulovi višetjedna crna serija (a jednom će vas uloviti, to je najsigurnija oklada od svih), biti će te sretni sto ste se držali ovog pravila. Crne serije dio su kladiteljskog života, isto kao sto su to i razdoblja u kojima ne možete ništa promašiti. Bez precizno određenog plana za slučaj lošeg niza, niste dobro napravili vašu strategiju. U MM - osim određivanja udjela osnovnog uloga u ukupnoj banci - ulazi i još jedna iznimno bitna stavka za kladitelje: 
- Postavljanje cilja :  Ne biste vjerovali od kolike je važnosti imati zadan cilj. Bez njega nećete se znati nositi sa pozitivnim serijama. Morate imati jasno određeno koliku količinu novca želite zaraditi i što ćete napraviti s bankom ili tim zarađenim novcem, nakon sto ostvarite cilj. Nemate li ga, naći ćete se u beskonačnom prostoru bez granica i nezgodnoj situaciji jer nećete znati što radite i što zapravo želite. Međutim, to će vrlo jednostavno saznati nakon što vas preuzme - negativna serija!

Dakle to bi bilo ukratko to, uglavnom do zarade na kladionici je skoro pa nemoguće doći bez MM-a (osim ako niste od onih što sa 5 kuna dođu do tajkuna ) igrali vi SINGLOVE ili neke od mnogobrojnih strategija koje smo vam opisali na stranici pod opcijom korisne stvari.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.