Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Martingale strategija

Sve o Martingale strategiji

Martingale je vjerojatno najpoznatiji sistem za klađenje,a po nama i najrizičniji. Stvoren je za upotrebu u casinima i ovaj sistem nema ništa sa izborom utakmica na koje ćete se kladiti.
On vam pomaze da kontrolirate visinu uloga prilikom klađenja i sa njime možete biti los prognozer a zarađivati na kladionici.
Uglavnom u slučaju gubitka duplirate ulog, u slučaju dobitka počinjete iz početka (i ostvarili ste profit).

Evo primjera:
Stavite 100 € na jedinicu i izgubite.Sljedeći put se kladite sa ulogom od 200 € na tečaj 2,u slučaju da izgubite treći dan ponovno duplirate ulog i kladite se ponovno na koeficijent 2. Treći dan dobijete i zaradili ste 100 €. 100 + 200 + 400 = 700 €, a dobitak jest 400€ * 2.0=800 €.

Izgleda odlično, zar ne??
Sistem je fantastičan ako imate neograničenu banku i a naravno i živce dok ne pogodite utakmicu (ako upadnete u negativnu seriju a uvijek ih ima).
Zapamtite sa koeficijentom 2.0 morat ce te povećati početni ulog za 32 puta ako promašite 5 puta zaredom. A promašiti koeficijent 2.0, 5 puta zaredom i nije problem. Ako ste već promašili 5 puta nije problem i 6 put.
Po našem mišljenju ovaj sistem nije za prosječne igraće, prosječnog budžeta.
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.