Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Gagijeva strategija

Sve o Gagijevoj strategiji


Strategija se igra 4 dana pa nakon toga ponovo od početka nova 4 dana.
1-3-3-5 : ovo su jedinice uloga sa kojima se uplaćuje listić. Na primjer 1 = 100 €, 5 €.. neka svatko za sebe odredi visinu uloga prema svojim mogućnostima, onda nema odustajanja od pravila sljedećih četiri dana, jer se igra sa novcima od kladionice .

Dan prvi : 1 (100€) x 3 (tečaj) = 3 (300€). Ako se promaši tečaj 3 gubite unit (jedinica vašeg uloga), u našem primjeru 100 € i krećemo od početka, a ako pogodimo idemo u drugi dan!

Dan drugi : 3 (300€) x 3 (tečaj) = 9 (900€). Nakon prvog dana uložili smo sve u drugi dan. Ako promašimo tečaj 3 mi smo u minusu 100€ i krećemo od početka. Ako smo pogodili 6 unita (600€) ostavljamo na stranu za novih 6 dana besplatne igre protiv kladionica a sa tri unita (300€) idemo u treći dan!

Dan treći : 3 (300€) x 3 (tečaj) = 9 (900€). Ako promašimo tečaj 3, krećemo od početka, sa novcima od kladionice za novih 6 dana. Ako pogodimo 4 unita (400€), ostavljamo na stranu sa onih 600€ od jučer, (ukupno 1000€), a sa 5 unita (500€), idemo u četvrti i posljednji dan!

Dan četvrti : 5 (500€) x 2,5 (tečaj) = 10 (1000€). Ako promašimo, krećemo ponovo od prvog dana i sa solidnim plusom od 10 unita (1000€). Ako pogodimo, dobili smo čitavih 20 unita tj. 2000€ !

Važno!!! Ne smijete kod četvrtog dana odustati ili prepoloviti ulog ili igrati na veću kvotu, jer to su novci od kladionice i ako prođu 4 dana imate sljedećih 20 dana besplatne mogućnosti da uredite kladionice. A koja je vjerojatnost da se 20 puta promaši tečaj 3???

Znači,vrlo je važno da prođu prva dva dana i onda već igramo novcima od kladionice. Kome se ova strategija sviđa neka odvoji 4 unita na stranu za igru. Prema vašim mogućnostima odredite vrijednost jedinice( 1€, 2€, 5€,10€ ili kuna, sve jedno),ali onda izdržite igru do kraja!!!
Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.