Uvjeti korištenja-obavezn pročitati

Poštovani posjetitelji,
stranica www.topkladionice.com zamišljena je kao informativna stranica za sve korisnike sa područja bivše Jugoslavije, na kojoj se mogu pronaći svi važnije informacije za što uspješnije i kvalitetnije klađenje. Na njoj su opisani mnogi sistemi, najbolje kladionice, izlistani najuspješniji kladioničari te mnoge druge stvari. Od nedavno, stupanjem na snagu novog zakona o igrama na sreću na području RH (u kojem je navedeno da se zabranjuje promoviranje inozemnih igara na sreću, a pošto smo mi na našoj stranici opisali sve najbolje svjetske kladionice poput Bet365, Pinnacle Sport..) svi podaci sa naše stranice se više ne odnose za državljane sa područja republike Hrvatske (strogo se zabranjuje korištenje istih.), te vas ovim putem molimo da podatke te informacije sa naše stranice ne koristite, te da se pridržavate gore napisanih informacija.
Još jednom napominjemo, od nedavno informacije i podatke sa naše stranice mogu koristiti samo državljani sljedećih zemalja: BiH, Crna Gora, Slovenija, Srbija.

Hvala na razumjevanju, admini!

Azijski hendikep

azijski hendikep
Azijski hendikep koristi se u klađenju na nogometne događaje. Ovakav način klađenja jest najpopularniji na Azijskom tržištu. lako na prvi pogled izgleda dosta zaguljeno, u stvari je jednostavan i zabavan, a preporučujem ga svima koji u taktiziranju uživaju više nego u samom klađenju. Stvoren je kako bi eliminirao mogućnost neriješenog ishoda u nogometnoj utakmici. Azijski hendikep se uvijek daje na ekipu s manjim izgledima za pobjedu. Ova vrsta klađenja nudi mogućnost cijelog dobitka, polovice dobitka, povratka uloga ili povratka polovice uloga. Razlika između ovog hendikepa i običnog jest u tome sto se tu eliminira nerješen ishod, tako da su šanse za dobitak umjesto 33% 50%. Vecina kladionica ima Azijski hendikep u svojim ponudama a savjetovali bih vam da ga igrate u kladionicama: Bet 365 i BetFair.

Evo i primjera :
Hendikep (0)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu. U slučaju remija vraća vam se ulog.

Hendikep (+0.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu. U slučaju remija se cijeli ulog dijeli na dva djela - Jedna polovica se isplaćuje kao pogodak, druga polovica ide u 1 (povratak novca).

Hendikep (+0.50)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno.

Hendikep (+0.75)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno. Ako izgubi sa jednim golom razlike polovina uloga vam se vraća.

Hendikep (+1)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno. Ako izgubi sa jednim golom razlike ulog vam se vraća.

Hendikep (+1.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno. Ako izgubi sa jednim golom razlike, ukupan iznos oklade se djeli na pola - Jedna polovica se isplaćuje kao pogodak, a novac od druge polovice vam se vraća.

Hendikep (+1.5)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno ili izgubi sa jednim golom razlike.

Hendikep (+1.75)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno ili izgubi sa jednim golom razlike. Ako izgubi sa dva gola razlike polovina uloga vam se vraća.

Hendikep (+2)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno ili izgubi sa jednim golom razlike. Ako izgubi sa dva gola razlike vraća vam se cijeli ulog.

Hendikep (+2.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno ili izgubi sa jednim golom razlike. Ako izgubi sa dva gola razlike ulog se dijeli na pola - Prva polovica je pogodak a ulog od druge polovice se vraća.

Hendikep (+2.5)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu ili odigra nerješeno ili izgubi sa jednim ili dva gola razlike.

Hendikep (-0.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa jednim ili više golova razlike. Ako je nerješen ishod gubite pola uloga.

Hendikep (-0.5)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu.

Hendikep (-0.75)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa dva ili više golova razlike . Ako pobjedi samo sa jednim golom razlike uplata se djeli na pola - Prva polovica je pogodak, a ulog od druge polovice se vraća.

Hendikep (-1)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa dva ili više golova razlike. Ako dobije samo sa jednim golom razlike cijeli ulog vam se vraća.

Hendikep (-1.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa dva ili više golova razlike. Ako dobije samo sa jednim golom razlike polovina uloga vam se vraća.

Hendikep (-1.50)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa dva ili više golova razlike.

Hendikep (-1.75)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa tri ili više golova razlike. Ako pobjedi sa dva gola ulog se dijeli na pola - Jedna polovica je pogodak, ulog od druge polovine vam se vraća.

Hendikep (-2)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa tri ili više golova razlike. Ako pobjede sa dva gola cijeli ulog vam se vraća.

Hendikep (-2.25)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa tri ili više golova razlike. Ako pobjedi sa dva gola razlike polovinu uloga gubite.

Hendikep (-2.50)
Oklada je dobitna ukoliko ekipa dobije utakmicu sa tri ili više golova razlike.

Tablice:

azijski hendikep+ 100% cijeli dobitak
- 100% potpuni gubitak
+ 50% pola dobitka
- 50% gubitak polovice uloga, druga polovica se vraća povrat se odnosi na povrat cijelog uloga.


Share this article :
 
Podrška: onlinekladionice@hotmail.com | Facebook | Uvjeti korištenja
Copyright © 2010 - 2016. INTERNET KLADIONICE - Sva prava pridržana.
Podaci sa ove stranice ne odnose se na državljane republike Hrvatske, te se strogo zabranjuje korištenje istih.
Novce koje ste namijenili za neke druge potrebe NEMOJTE koristiti za igre na sreću. Saznajte više.